rubrik-31

Kan tyckas i Small, Medium & Large


Spegla dig i mina animerade brösttoner som ackompangemang till veckans text. Sen kan du alltid komplettera mina Tees med ett politiskt korrekt utanpåplagg.
 

T-shirt-03
Höstens framsidor apropå: Högerspöket väcks brutalt. Vänstern når en uppgörelse, Särintressen väcker soffligare, Pressens självsanering, Det senaste i Religiös tolerans, Varför vi saknar respekt för politiker, Säsongsstart för välgörenhetsgalor, Rösträkning i den Högre skolan, Valet som en Statskupp, Visdomord till en sur Förlorare, Locket på i partihögkvarteret, Drevet får upp ett Spår, Moderater före sin tid..
Ja, det är över nu.

T-shirt-02
Sommarens framsidor apropå: Finalen i Konstitutionsutskottet, Friska siffror, Monopol på siffror, en iskall vår, Småviltsjakten, Könskriget, Världssamfundet i bryderi, En kväll på ABF, Globaliseringen, En kväll på Stureplan, T-shirts lämpliga för Ragg, Teveflört med ungdomar, Grindvakter i Tiden, AMS fixar Jobb, I Väntan på Josefssons valspecial, Populism i småpartier, Jobben ingen valfråga, Buggningsdebatten hettar till, Rapport från domstol 1 och 2, En fråga för polisen och Sverige som ett föredöme i flyktingpolitiken.
Ja, det närmar sig nu.

T-shirt-01
Januaris framsidor apropå: Nyår i KonstitutionsUtskottet, Världarnas krig, Säsongsstarten i teve, en dansk presskalle, vi torskar på Östersjön, ett förslag till Folkpartiet, ett annat inför fredagsbönen, Persson samlar hattar i Georgien, ett kampanjförslag för Arla i Saudi, lite lekstuga, Gosskör mobiliserar på Söder, ett rätt spännande krogbråk, Sista Taxin Hem från Stureplan, en vink till AMS och sen Partikansliet, kring svensk forskning i framkant, utrikesministern öppnar munnen i direktsändning, mer tyst svensk diplomati, halvlek i upplagekriget, vi väljer en utväg ur eländet, resetips för Dumme Schwede 2, ett tips till Muslimska Rådet, samt en inte alltför långsökt profetsia.
Ja, visst är det mycket nu.
 
 
Ta väl på dig